Mijn missie

MKB bedrijven op een creatieve, pragmatische en laagdrempelige wijze toekomst proof maken door ze klantgerichter, innovatiever en wendbaarder te laten worden. 

 


Mijn visie

De snel veranderende wereld biedt veel kansen en mogelijkheden voor de toekomst. Om die te zien moet je als bedrijf 'out-of-the-box' leren denken. Het bestaande los laten, opnieuw naar klanten leren luisteren en met vernieuwende, innovatieve, oplossingen voor hun problemen en behoeftes komen. Omarm de verandering en verzet je er niet tegen. business anno morgen is klantgerichtheid, innovatie en wendbaarheid.

 


Mijn verhaal

In wat steekwoorden:

Ontketenaar, verbeelder, verbinder, storyteller, enthousiasmeur, aanjager, firestarter, snelle denker, omdenker, dwarsdenker zonder dwars te liggen, reflector, jonge hond, laatbloeier, en vooruitloper, levensgenieter, marketeer, frisse blik, facilitator.

 

Ik heb een passie voor de wereld om mij heen. Als ik opsta kan ik niet wachten om aan de dag te beginnen. Warming up, koffie erbij, nieuws checken en gaan. Een aantal jaar geleden, tijdens mijn carrière in de financiële branche, ben ik mezelf gaan interesseren voor digitalisering, innovatie en klantgerichtheid. Ik zag de wereld onder de invloed van de kracht van digitalisering veranderen en wilde dit omarmen in plaats van me er tegen te verzetten. De achtergrond van mijn studie Bedrijfswetenschappen, een HBO studie Commerciële Economie, een opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap, de opleidingen agile Scrum Master en Product Owner, een halve bibliotheek aan marketing en innovatie boeken en een boel ervaring verder heb ik in mijn veranderingsproces duidelijk gekregen wat mijn rol is, waar mijn kracht zit en waar ik gewoon heel blij van wordt. Ik wil bedrijven en mensen inspireren en meenemen in de toekomst door in het nu een stap in die richting te zetten. Daarvoor breng ik een frisse blik, een goed verstand, een creatieve geest en een hoop humor mee. Dit heb ik in loondienst eigenlijk altijd al gedaan maar kan ik in mijn rol als zelfstandige voor kleinere of grotere opdrachten nog beter toepassen.