Inspiratiesessie ABN AMRO: Toekomst van lenen

Bij ABN AMRO een inspiratie presentatie gegeven over de toekomst van lenen. Doel was om een groep van 20 werknemers te inspireren voor een design sprint voor het bouwen van een nieuw product voor lenen. Het resultaat was een boel energie en enthousiasme en aanknopingspunten om mee te nemen in de design sprint.

Eerst heb ik uitgelegd dat ik erin geloof dat de veranderende technologie, infrastructuur en netwerken de drijvende krachten zijn achter de veranderende behoeftes van klanten. 

Vervolgens heb ik de verschillende tijdperken met de daarbijbehorende veranderingen in technologie, infrastructuur en netwerken doorlopen om de veranderende klantbehoefte te kunnen duiden. Op basis daarvan konden ze zelf aan de slag met het designen van de leen producten voor de toekomst. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0